Peusek-crem

Ja disponible per a la venda la nova crema de peus PEUSEK-crem 75ml que ve a millorar la que tenim en catàleg i que incorpora en la formulació Oli de Argan i Mantega de Karité. Destaca la seva fluïdesa, ràpida absorció i la gran hidratació que proporcionen aquests nous ingredients.

Només el 20% de la població hidrata seus peus.

A diferència de les mans i altres parts del cos, ens hidratem poc els peus.

La manca d’hidratació als peus provoca asprors, descamació de la pell i l’aparició de dureses. També la falta d’hidratació agreuja la malaltia de les clivelles en els talons, molt doloroses i antiestètiques.

L’aplicació habitual de crema especial per als peus, hidrata i suavitza, eliminant dureses i talons clivellats: PEUSEK-crem.

Crema Suavitzant i Hidratant per als Peus.

  • INDICACIONS: Restableix l’elasticitat i finor de la pell resseca, escamada o esquerdada. El seu poder humectant, estova les durícies i callositats dels peus. Igualment eficaç per a les mans i en especial per a la pell rugosa i aspra de colzes i genolls. És de fàcil absorció i no taca.
  • US: Aplicar la crema preferentment en petites quantitats, estenent-la a manera de massatge fins a la seva absorció, repetint discrecionalment aquesta operació.
  • PRESENTACIÓ: Crema en tub flexible de 75 ml.