Avís legal

Informació general

En compliment de la Llei 34/2002 article 10, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic:
 Titular de la pàgina web: PEUSEK, S.A està situada a: Ctra. Sant Boi, Km 2,8 – 08620 – Sant Vicenç dels Horts (Barcelona) – Spain. 
A través del seu web, PEUSEK, S.A posa a disposició dels usuaris d’Internet informació sobre l’empresa i els productes i serveis que ofereix.


Propietat intel·lectual

PEUSEK, S.A té tots els drets d’explotació reservats. Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d’aquest lloc web són propietat de PEUSEK, S.A.
 Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit del titular d’aquest lloc web. Tampoc s’autoritza l’extracció d’elements del lloc web causant perjudici a PEUSEK, S.A, de conformitat amb les disposicions vigents.


Responsabilitat dels continguts i dels enllaços

PEUSEK, S.A no assumeix la responsabilitat de les infraccions en què puguin incórrer els usuaris ni dels danys i perjudicis causats per la utilització d’aquesta web, i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís.


Dades de caràcter personal: política de privacitat

El lloc web PEUSEK, S.A no recull cap dada personal ni l’ordinador de l’usuari. Les dades facilitades per l’usuari en el formulari de contacte, són utilitzades únicament per enviar aquest, no quedant cap dada guardat en bases de dades. La direcció de correu electrònic de l’usuari que enviï el formulari, no serà revelada a tercers sota cap concepte ni circumstància.

Responsabilitat per el funcionament del Web.

El titular del Web exclou tota responsabilitat derivada d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, fallides telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic, motivat per causes alienes al titular del Web.

Tanmateix, el titular del Web també exclou qualsevol responsabilitat derivada per retards o bloquejos en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic motivat per deficiències o sobre carga en les líneas telefòniques o en Internet, així com dels mals causats per terceres persones per intromissions il.legítimes fora del control del titular del Web.

El titular del Web està facultat per a suspendre temporalment, sense previ avís, l’accesibilitat al Web amb motiu d’operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.

peusek.cat no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que puguin produir-se pel fet d’utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics o de les conseqüències que es podrien derivar del mal funcionament del navegador o per l’ús de les versions no actualitzades d’aquest.AVÍS LEGAL I PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que pugui efectuar-se amb la informació continguda en aquesta pàgina web i que es faci sense l’autorització de peusek.cat és una infracció que castiga la Legislació vigent.peusek.cat tractarà les Dades Personals per a la gestió dels Serveis. Una vegada emplenat i enviat el formulari de contacte o subscripció a les seves publicacions, s’entén que l’usuari accepta i autoritza de forma expressa que les seves Dades Personals siguin tractats per peusek.cat de conformitat amb el que disposa la llei. L’usuari queda informat que les dades personals facilitats s’incorporen al fitxer informatitzat deusuaris de www.peusek.cat destinat exclusivament a la prestació del servei personalitzat de web a l’usuari, i la seva participació en les activitats relacionades amb el portal, incloent l’enviament d’informació comercial que pot ser de l’interès de l’usuari, inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de dades. Així mateix, li informem de la possibilitat que té d’exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal per escrit per escrit a l’adreça referenciada en lapresent web. L’Usuari garanteix la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitats, comprometent-se a mantenir-los degudament actualitzats. peusek.cat en cap moment vendrà o utilitzarà les Dades Personals per a la seva explotació o ús comercial.

En qualsevol cas de controvèrsia que es pogués derivar de l’aplicació dels serveis o interpretació o aplicació de les condicions generals, sotmeses a la jurisdicció i a la Legislació espanyola, peusek.cat i l’usuari se sotmeten, amb renúncia expressa al seu propi fur, als jutjats i tribunals de Barcelona capital (Espanya).

PEUSEK, S.A es compromet a tractar d’una manera absolutament confidencial les seves dades de caràcter personal i utilitzar-les només per a les finalitats indicades, de conformitat amb el que es preveu en l’article 9 de la LOPD i en el Reial decret 994/1999, de l’11 de juny, pel qual s’aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.